Living en keuken

Moorslede
September 2022

Verfraai schilderwerken heeft onlangs een prachtige transformatie uitgevoerd in een woning door de woonkamer en keuken opnieuw te schilderen en te behangen met vliesbehang. Het resultaat is verbluffend en de ruimtes zien er nu als nieuw uit.

Een belangrijke stap in het schilderproces is het voorbereiden van de ondergrond. Dit is cruciaal voor een glad en strak resultaat. Verfraai schilderwerken heeft de ondergrond daarom grondig voorbereid door deze te plamuren en te schuren. Op die manier worden eventuele oneffenheden weggewerkt en ontstaat er een vlakke ondergrond waarop het vliesbehang mooi en strak kan worden aangebracht.

Vervolgens is het tijd om het vliesbehang aan te brengen. Dit type behang is de laatste jaren steeds populairder geworden vanwege de vele voordelen die het biedt. Vliesbehang is namelijk eenvoudig aan te brengen en ook weer gemakkelijk te verwijderen. Daarnaast is het erg sterk en scheurt het niet snel. Een ander groot voordeel van vliesbehang is dat het goed ademt, wat belangrijk is voor een gezond binnenklimaat in huis.

Tot slot heeft Verfraai schilderwerken de muren afgewerkt met een afwasbare matte verf. Deze verf is niet alleen mooi mat, maar ook afwasbaar, wat ideaal is voor ruimtes als de keuken en woonkamer waar gemakkelijk vlekken kunnen ontstaan. Zo blijft het resultaat ook op de lange termijn mooi en stralend.

Al met al heeft Verfraai schilderwerken een prachtige klus afgeleverd. Door de ondergrond grondig voor te bereiden en te kiezen voor vliesbehang en afwasbare matte verf, zijn de woonkamer en keuken omgetoverd tot moderne en frisse ruimtes. De bewoners kunnen nu weer genieten van een stralend interieur waar ze zich thuis voelen.

Vraag een offerte of stel je vraag

Verfraai voorziet je graag van antwoord

  • Adres en voorkeuren
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.