Schilderdiensten

Droom je er al even van je woning een complete make-over te geven of is je woning aan een opfrisbeurt toe? Goed begonnen is half gewonnen, want bij Verfraai ben je aan het goeie adres. Wij werken enkel met de hoogstaande en kwalitatieve verf van Bosspaints en staan je met plezier bij in de keuze van een geschikt kleurenpalet dat zowel past bij je woon- en leefstijl.

“Hoe ik te werk ga? -Dat is simpel”: vooraleer de schilderwerken aangevat worden, wordt het plafond of de muren eerst geplamuurd om zo de oneffenheden weg te werken. Dit kan gedaan worden op zowel pleisterwerk, gyproc of houten ondergronden. Daarna wordt het vlies gekleefd zodat de muren kunnen geschilderd worden.

Naast binnenschilderwerken kan je ook steeds bij Verfraai terecht om je volledige exterieur onder handen te nemen.
De gevel van je woning in een nieuw jasje? Dat kan, het aanbod aan buitenschilderwerken beslaat een breed gamma aan mogelijkheden. Zo kan je bij Verfraai terecht voor het (her)schilderen en kaleien van je gevel, het behandelen van ramen en deuren, het schilderen van dakgoten enz.

Natuurlijk is niets zo belangrijk als de kwaliteit en duurzaamheid van je buitenschilderwerk, daarom bieden we je bij Verfraai maar liefst 10 jaar garantie. Dat is ook logisch, want de buitenkant van je woning heeft het hard te verduren aangezien deze een heel jaar door in weer en wind staat.

Vooraleer de schilderwerken aan te vatten hechten wij veel belang aan een grondige inspectie, zo kan je des te langer genieten van een prachtig resultaat.

Zijn er nog ergens oude aluminium ramen, PVC of poorten die verkleurd zijn? Geen zorgen, ook deze kunnen wij (her)schilderen.

Ga voor een (minimalistisch) design dat tegelijkertijd ook warmte en sfeer uitstraalt. Decoratieve technieken beslaan een ruim aanbod met tal van veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Hou je van een modern interieur of gaat je voorkeur eerder uit naar een landelijke sfeer? Decoratieve technieken kunnen werkelijk een aanzienlijke meerwaarde bieden in je interieur.
Vooraleer de schilderwerken aangevat kunnen worden is plamuren essentieel om zo de oneffenheden weg te werken. Plamuren kan toegepast worden op zowel pleisterwerk, gyprocs of houten ondergronden. Gaten en scheuren in de muren worden dichtgemaakt waardoor een grote oppervlakte terug volledig omgetoverd wordt tot één egaal geheel.

Wil je het interieur van je woning voorzien van een nieuwe look en feel? Maak van een accentmuur in je woning een echte eye-catcher en kies voor een combinatie van zowel kwaliteit en creativiteit. Een belangrijke keuze die moet gemaakt worden is uiteraard welk behang je gaat kiezen: papierbehang, glasvezelbehang of gaat je voorkeur uit naar fotobehang? Bij Verfraai bieden we je graag tal van mogelijkheden en tal van oplossingen.

Vloerbekleding

Je droomvloer plaatsen en dit tegen een goedkopere prijs? Dat is perfect mogelijk. Vloerbekleding in Vinyl is de ideale oplossing daarvoor: Vinyl imiteert tal van andere materialen en is daarnaast ook zeer geluiddempend. Gaat je voorkeur uit naar een warmere vloerbekleding? Kies dan voor tapijt. Een vast tapijt zie je steeds vaker terugkomen in slaapkamers, bovenverdiepingen en appartementen.Bij Verfraai kan je terecht voor tal van vloerbekledingen. Jij hebt de interieurdromen, wij de expertise.