Badkamer schilderen

Roeselare
april 2022

Verfraai Schilderwerken heeft weer een mooi project afgerond! Deze keer hebben we een badkamer volledig onder handen genomen. Het resultaat? Een prachtige badkamer die er als nieuw uitziet.

We zijn begonnen met het volledig uitplamuren van de muren en plafonds. Vervolgens hebben we deze behangen met overschilderbaar vlies en maar liefst 3 keer geschilderd. Dit zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, maar zorgt er ook voor dat de badkamer goed beschermd is tegen vocht en andere invloeden van buitenaf.

Maar daar hielden we niet op! Om de badkamer helemaal af te maken, hebben we ook nog de wanden vernist. Hierdoor is de wand nu perfect bestand tegen opspattend water en is deze 100% afwasbaar. Dit is natuurlijk ideaal voor in een badkamer.

Bij Verfraai Schilderwerken staan we voor kwaliteit en vakmanschap. We werken alleen met hoogwaardige materialen en zorgen voor een nauwkeurige afwerking. Zo bent u altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Bent u op zoek naar een professionele schilder voor uw badkamer of een ander project? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

Vraag een offerte of stel je vraag

Verfraai voorziet je graag van antwoord

  • Adres en voorkeuren
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.